Wie is Pixel Media

Pixel Media is een kleine websitebouwer die het mooi vindt om kleine bedrijven blij te maken met een goede WordPress website. Dit doen we op een laagdrempelige en persoonlijke manier.

Dus geen lange contracten, kleine lettertjes of verplichte abonnementen. Bij ons krijg je een offerte en betaald aan het einde geen cent meer. Dat garanderen we!

Johan Omlo

Johan woont in Groningen en is eigenaar en websitebouwer van Pixel Media. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van website bouwen is hij de juiste persoon voor jouw website. Johan is sociaal, technisch, creatief en een echte doener. Geen website is te gek voor hem.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de ICT en een passie voor techniek is het bouwen van websites echt op zijn lijf geschreven.

Wat onze klanten zeggen

Samen met Pixel Media hebben we een reiswebsite gebouwd die tegenwoordig enkele honderden bezoekers trekt en zeer hoog staat in Google. Johan heeft ons zeer goed geholpen om dit te bereiken.

Yolanda Wals

Eigenaar, Fotografie-reizen.nl

We hadden een zeer verouderde website. Johan heeft er voor gezorgd dat deze weer helemaal up-to-date is en goed vindbaar is op Google

Jan Meiborg

Meiborg Producties

Open WhatsApp
1
Stel je vraag
Hi,
Kan ik je misschien helpen? Stel gerust een vraag, ik zal zeker antwoorden.