Onderhoud en support

Een website met WordPress moet worden onderhouden omdat deze regelmatig wordt voorzien van veiligheidsverbeteringen en functionele aanpassingen. Wanneer een website niet wordt onderhouden wordt deze kwetsbaar voor kwaadwillenden. Daarnaast kun je ook geen gebruik maken van de laatste nieuwe functionaliteiten.

Veel ontwikkelaars bouwen mee aan nieuwe functionaliteiten voor het platform om deze voor zoveel mogelijk doeleinden te gebruiken. Deze software dient regelmatig te worden geüpdatet en worden getest om te zien of de website nog wel juist werkt.

Hiervoor heeft Pixel Media een onderhoudsabonnement om dit voor jouw website te regelen.

Support

Daarnaast wil je natuurlijk ook wel eens nieuwe teksten op je website of nieuwe afbeeldingen. Want een goede website is nooit af en heeft altijd aandacht nodig om je klanten te blijven trekken. In het onderhoudscontract is ook opgenomen dat kleine wijzigen door ons uitgevoerd kan worden.

Zo zorgen we er samen voor dat je website up-to-date blijft!

Aanvullende diensten

Pixel Media biedt daarom ook aanvullende diensten aan die de website up to date houden. Zo kan Pixel Media je website technisch en functioneel onderhouden en hebben we een pakket waarmee we zorgen dat je website hoog in Google komt. Vind je het moeilijk om zelf teksten te schrijven? Maak dan gebruik van onze professionele tekstschrijvers.

Waarom kiezen voor Pixel Media

  • Vaste lage prijzen
  • Geen beperkingen
  • Betalen na oplevering
  • Op afbetaling mogelijk
  • Extra diensten optioneel
Open WhatsApp
1
Stel je vraag
Hi,
Kan ik je misschien helpen? Stel gerust een vraag, ik zal zeker antwoorden.