Wordpress site

Een goede website bouw je niet zo maar. Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden zoals het optimaliseren van afbeeldingen, tekst en de website. Wanneer alles goed op elkaar is afgestemd dan is een website snel, duidelijk voor je bezoekers en goed te vinden op Google.

Pixel Media bouwt een website die bij je past voor een goede prijs.

Lees verder >

Zoekmachine optimalisatie

SEO of zoekmachine optimalisatie zorgt er voor dat je website goed gevonden wordt door je doelgroep. Met behulp van verschillende tools haal ik het maximale uit je website. We gaan afbeelding en tekst optimalisatie uitvoeren en zorgen dat je website snel laad door het toepassen van caching en snelle hosting.

Lees verder >

Onderhoud

Met een onderhoudsabonnement ben je er altijd zeker van dat je website optimaal werkt. Ik zorg er voor dat je website de updates ontvangt die het nodig heeft, doe kleine tekstuele aanpassingen en geef support via WhatsApp en e-mail.

Lees verder >

Hosting

Snelle en stabiele hosting is van groot belang voor je website. Doordat de website snel laad heeft de klant een betere ervaring van je site en zal Google je belonen met een hogere score. 

Hosting bij Pixel Media heeft standaard zeer snelle SSD schijven, veel geheugen en server side caching. Dit alles bij een top 10 hostingbedrijf in Nederland.

Lees verder >