Cursus Zoekmachine Optimalisatie

Wanneer: maandag 2 en 9 augustus 2021

Tijd: 19:00 – 22:00 uur

Waar: Speeltuinvereniging Vinkhuizen

Kosten: 90,-

Gewenst voorkennis: Basiskennis WordPress

 

Avond 1. De eerste stappen

Tijdens de eerste avond gaan we kijken naar de audit van je website in onze website analyse tool. Ontdek wat jij allemaal kan doen aan je website. Daarnaast beginnen we met onze checklist om jouw website hoger in Google te krijgen.

3 uur

Avond 2 : Resultaat en tools

Thuis heb je je eigen website verder geoptimaliseerd en vanavond bekijken we het resultaat en kijken we wat je verder nog kunt doen. Ook kijken we naar een aantal handige tools die jezelf kunt gaan gebruiken.

3 uur

Afronding

Aan het einde van de tweede avond is je website gestegen in Google en kan jij verder met het optimaliseren van je website aan de hand van alles wat je hebt geleerd en het gebruik van een van de tools.

Highlights

  • Gratis Audit van je website
  • Afbeeldingen optimaliseren
  • Teksten aanpassen
  • Zoekwoorden analyse
  • Concurrentie analyse
  • Handige tools
Johan Omlo

Johan Omlo

Johan heeft vele jaren ervaring in het bouwen van websites met onder andere met Joomla en WordPress. Hij legt op een praktische manier uit waardoor jij in de praktijk kan leren wat WordPress allemaal kan. 

Samen met Johan hebben we de website uitgebreid aangepast zodat we meer traffic op onze website kregen en stegen in Google. We zijn nu nummer 1 op alle onze zoekwoorden!

Yolanda Wals

Fotografie-reizen.nl